top of page
pand 3 klein.JPG

Ons verhaal

Na een start als kapper en een succesvolle carrière in de cosmetica-industrie, hadden wij, Richard en Jeroen Wilmink, een droom: een eigen cosmeticamerk ontwikkelen.

 

Terwijl de wereld zich concentreerde op schoonheid aan de buitenkant, raakten wij geïnspireerd door schoonheid van binnenuit, 70% van jouw huidconditie wordt immers bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt.

 

In 2011 verwezenlijkten wij onze droom en richtten we Oolaboo op.

Founders Oolaboo_edited.jpg
Oolaboo linking inner & outer beauty

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant.

 

Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken wij ook niet voor jouw huid en haar. Onze producten zijn dan ook allemaal vrij van schadelijke stoffen.

 

Zowel Richard als Jeroen, en natuurlijk ook de rest van het team, is gek op dieren en daarom kun je er zeker van zijn dat al onze producten niet getest zijn op dieren.

 

Trots zijn wij dat Oolaboo inmiddels is uitgegroeid tot een lifestyle brand.

Wij helpen je graag bij je dagelijkse schoonheidsroutine met de beste en veiligste producten. Oolaboo kent ook unieke behandelingen die zijn geïnspireerd op de Japanse en Chinese behandelwijzen.

 

Of je nu op zoek bent naar een herstellende shampoo, een huidverbeterende crème, of een veilige tandpasta of dat je een comfortabele ambiance met exclusieve geuren wilt creëren:

 

Oolaboo helpt je graag het beste van jezelf naar boven te halen.

 

Geluk vind je in de kleine dingen van het leven en natuurlijk staan wij te trappelen om deelgenoot te zijn van jouw geluk door je te omringen met allemaal kleine Oolaboo-geluksmomentjes.

Oolaboo sept 20221028.jpg
bottom of page