top of page

liquid demi-permanent restructuring gel color

Ecolorgy Gloss

Glans, schakering en sensationele kleurresultaten.
DE ONGELOOFLIJK VERZORGENDE, AMMONIAVRIJE AANVULLING OP ECOLORGY.

Ecolorgy Gloss Women HR.png

Ecolorgy Gloss is een innovatie binnen de Ecolorgy familie. Deze vloeibare demi-permanente en herstructurerende gelkleuring, geformuleerd met vitamine C en antioxidanten uit Seed-extract, helpt een stralende en indrukwekkende glanzende kleur te creëren.

 

In slechts 20 minuten kun je het haar kleur geven, glans toevoegen, opfrissen, neutraliseren en corrigeren.

Een nieuwe kleuring die verdergaat dan alleen glans.

De haarvezel wordt versterkt en gehydrateerd, zodat de conditie van het haar na elke kleurbehandeling verbetert. Bovendien is het super gemakkelijk te mengen en aan te brengen met een kwast (voor precisiewerk) of met een bottle (voor een vlotte applicatie).

 

Afhankelijk van de haarconditie en applicatie houdt Ecolorgy Gloss tot 15 wassingen, de kleur vervaagt geleidelijk, dus geen ongewenste kleurverandering of uitgroei.

 

De formule bestaat uit een combinatie van directe en oxidatieve kleurpigmenten en verheldert het (natuurlijke) haar niet.

 

Ecolorgy Gloss is 100% vegan en bevat geen ammonia, siliconen, parabenen of PPD.

Ecolorgy Gloss kan doen kleuren, glanzen, opfrissen, neutraliseren, corrigeren, dimensie toevoegen en nog veel meer. Ontdek de verschillende manieren om Ecolorgy Gloss te gebruiken voor elke kleur, elke cliënt en elke techniek.

 

Neutralisatiebehandelingen zijn zonder twijfel een van de meest populaire salondiensten. Ecolorgy Gloss kan je helpen om de perfecte tint te krijgen voor gepersonaliseerde pastel-, natuurkleurige, zilverkleurige, askleurige of rosétinten.

 

Ecolorgy Gloss zorgt voor een prachtige glans, natuurlijke schakeringen en een sensationele kleur. Ideaal voor alle hedendaagse technieken zoals babylights, color melting en balayage. Je kunt Ecolorgy Gloss ook perfect gebruiken als volledige toner over high-lights, geblondeerd haar of lichtergekleurd haar.

 

De 6 kleuren van Ecolorgy Gloss zijn niet bedoeld voor het bedekken of camoufleren van grijs haar. Je kunt wel prachtige toonkleuren geven aan het grijze of witte haar. Wees creatief en gebruik bijvoorbeeld de zilver/ violet tonen voor een prachtige koele toon!

 

De meest aangewezen familie voor de beste dekking van grijze haren is Ecolorgy+ pemanent hair color of Ecolorgy semi-permanent hair color.

Ecolorgy Closs is verkijgbaar in 6 pastelkleuren:
• 10.0/ N Blanched Almond

• 10.1/A Dashy Stone
• 10.2/V Biscuit Blonde
• 11.01/NA Skylight Silver
• 11.07/NT Soft Pigeon
• 11.08/NB Cappuccino Glaze

bottom of page