top of page
ecolorgy_03.tif

Ecolorgy is een haarkleuring gebaseerd op micropigmenten en is verrijkt met pure truffelolie. Dankzij 101 langblijvende permanente kleuren en 51 ammoniavrije (semi-permanente) kleuren geeft Ecolorgy je ongekende kleurmogelijkheden. Met maar liefst 6 natuurseries voor grijs haar, kun je altijd vertrouwen op een 100% grijsdekking.

 

Truffelolie is niet alleen kostbaar en zeldzaam, het is tevens één van de rijkste bronnen op het gebied van vitamine B. Tijdens het kleurproces voedt truffelolie op een intensieve wijze iedere vezel van het haar, zodat het haar zijdezacht wordt en glanst als nooit tevoren. Onze micropigmenten kunnen dieper in het haar dringen. Terwijl andere kleurpigmenten op korrels (suiker) lijken, lijken onze zuivere pigmenten zo verfijnd als stof (poedersuiker).
Hierdoor worden telkens - met zeer weinig chemie - pure, superieure en houdbare kleurresultaten bereikt. Iedere kleur bevat tevens vitamine C, een antioxidant dat werkt als een natuurlijk zonnefilter. Hierdoor wordt het vervagen van de kleur door zonlicht voorkomen.

Ecolorgy

 

Discover a new experience of luxury
hair color.
bottom of page