Meet the Oolaboo founders

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant.

Ons verhaal

Na een start als kapper en een succesvolle carrière in de cosmetica-industrie, hadden wij, Richard en Jeroen Wilmink, een droom: een eigen cosmeticamerk ontwikkelen.

Terwijl de wereld zich concentreerde op schoonheid aan de buitenkant, raakten wij geïnspireerd door schoonheid van binnenuit, 70% van jouw huidconditie wordt immers bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt.

Er is dus een onmiskenbare link tussen je inner & outer beauty (onze pay-off).

Voeding en je lichaam vormen dus een fysieke verbinding, die ook nog eens wetenschappelijk is aangetoond.
Een gezonde levensstijl draagt bij aan een gezond lichaam, een stralende huid, gezond haar
en heeft indirect ook nog een positief effect op je stemming en energieniveau!

Bij deze holistische benadering kijk je altijd naar de mens als een totaalplaatje, lichaam en geest kunnen niet los van elkaar gezien worden.

Met een holistische levensstijl zorg je dus goed voor je lichaam en geest, je richt
jouw leven in zodat je lang, gezond, mooi en gelukkig kunt leven.

Dit doe je met respect voor mens, dier en onze planeet. Je eet gezond en maakt zoveel mogelijk natuurlijke keuzes.

'In 2011 verwezenlijkten wij onze droom en richtten we Oolaboo op.'

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant.

Onderdeel van het logo, is het symbool, de vier O’s van Oolaboo. Deze staan voor de vier kernwaarden die onlosmakelijk aan elkaar zijn verbonden.

Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken wij ook niet voor jouw huid en haar. Onze producten zijn dan ook allemaal vrij van schadelijke stoffen. Onze producten bevatten actieve ingrediënten die ervoor zorgen dat we komen tot een gewenst resultaat.

Iedere behandeling van Oolaboo wordt ervaren als professioneel, vol zorg en aandacht. De keuze van onze behandelingen en producten worden afgestemd op de gesteldheid van de huid op dat moment.

'Trots zijn wij dat Oolaboo inmiddels is uitgegroeid tot een lifestyle brand!'

Wij helpen je graag bij je dagelijkse schoonheidsroutine met de beste en veiligste producten. Oolaboo kent ook unieke behandelingen die zijn geïnspireerd op de Japanse en Chinese behandelwijzen.

Of je nu op zoek bent naar een herstellende shampoo, een huidverbeterende crème, of een veilige tandpasta of dat je een comfortabele ambiance met exclusieve geuren wilt creëren:

Oolaboo helpt je graag het beste van jezelf naar boven te halen.

Geluk vind je in de kleine dingen van het leven en natuurlijk staan wij te trappelen om deelgenoot te zijn van jouw geluk door je te omringen met allemaal kleine Oolaboo-geluksmomentjes.

Happy customers wereldwijd

Happy customers wereldwijd

Wereldwijd wordt Oolaboo inmiddels gebruikt in vele beauty- en hairsalons. Al zoveel mensen ervaren dagelijks een Oolaboo momentje!

 • 1865

  Kappers wereldwijd

 • 763

  Beautysalons wereldwijd

 • 30

  Jaar ervaring

 • 10

  Landen verkrijgbaar

Wat klanten zeggen

 • Marlyn over de blushy truffle sparkling oil

  "Doet wat het beloofd! Mijn haar is aanzienlijk minder pluizig na gebruik, zonder dat het vet wordt. Het glanst ook echt en krijg er complimenten over."

 • Patricia over de super foodies all purpose shampoo

  "Super fijne shampoo. Mijn haar wordt er luchtig , licht en zacht van."

 • Sylvia over de morning dew face cream

  "Wat een heerlijke crème! Hij smeert goed uit en trekt mooi in. Je huid voelt heerlijk zacht en soepel aan en het ruikt ook nog eens hemels. Ik heb elke winter last van een droge huid, maar met deze crème heb ik daar geen last meer van. Ik ben erg tevreden over dit product!"

 • Sylvia over de truffle indulgence face cream

  "Ik ben bewust overgestapt op producten van Oolaboo vanwege de werkzame stoffen, deze heerlijke geurende crème is een genot om 's ochtends mee te beginnen. Super fijne en voedende dagcrème! Voelt zacht aan en trekt snel in, ideaal voor een droge huid."

Award winning brand

Oolaboo brand video

Neem een kijkje in de wereld van Oolaboo.

Anmeldung

Haben Sie Ihr Passwort vergessen?

Sie haben noch kein Konto?
Konto erstellen