Maak als professional kennis met Oolaboo skin care

Speciaal voor jouw salon hebben wij onze skin care bestsellers samengesteld. Probeer onze producten tegen een speciale introductieprijs.

Vul onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de producten (vrachtkostvrij) zo snel mogelijk naar je toe komen.

Morning dew hydra-active prebiotic box bestaande uit:

Morning dew prebiotic face cream, de crème laat, dankzij een natuurlijk prebioticum (preBIULIN AGA), de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, intact.

Morning dew prebiotic serum, een serum met hyaluronzuur en natuurlijke moisturizers, zorgt voor een hydraterende werking en vermindering van lijntjes.

Morning dew eye opening emulsion, een hydraterende emulsie die speciaal is ontwikkeld voor het gevoelige ooggebied met droogtelijntjes.

Speciale introductieprijs: € 75,00 i.p.v. € 101,60

Maak kennis met SMART aesthetics

Wil jij kennismaken met SMART aesthetics? Bestel dan de kennismakingsbox. Deze bevat:

SMART aesthetics AHA cleanser exfoliant, een multi-actieve milde reiniger op basis van glycolzuur dat dode huidcellen verwijderd en de huid reinigt.

SMART aesthetics instant lifting solution, een serum dat de huid voller maakt, verstevigt en de rimpels vult voor een zichtbaar jongere uitstraling.

SMART aesthetics age defense skin firmer een mediumgewicht verstevigende moisturizer die de strijd aan gaat met huidveroudering.

  • Speciale introductieprijs € 70,00 i.p.v. € 94,35
Senden Sie uns eine Nachricht!

Maak kennis met Skin Care

Welkom bij de Oolaboo family

Een professionele samenwerking creëren is onderdeel van wie we zijn. Samen hand in hand bereiken we een compleet beauty potentieel.

Als onderdeel van ons wereldwijde netwerk, maak je gebruik van de continue stroom van online branding en ben je onderdeel van de Oolaboo familie.

Anmeldung

Haben Sie Ihr Passwort vergessen?

Sie haben noch kein Konto?
Konto erstellen