top of page

NIEUW: SMART aesthetics skin firming treatment

Huidverbetering op het hoogste niveau voor jouw salon.

Oolaboo is ontwikkeld in overeenstemming met recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen, met weloverwogen grondstoffen van topkwaliteit, gemaakt met respect voor onze huid en gezondheid. Al onze treatments, zijn behandelingen welke verbeterend werken op de huidconditie. Dankzij de natuurlijke bio-actieve ingrediënten staat Oolaboo voor huidverbetering op het hoogste niveau.

 

Onze huidverbeteringsproducten, ook wel nutricosmedicals genoemd, bevatten zoveel mogelijk natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en zijn vrij van sulfaten, siliconen, minerale oliën en parabenen. Wij helpen jou en jouw cliënten graag bij de dagelijkse schoonheidsroutines met de beste behandelingen en producten.

Oolaboo is één van de weinige professionele leveranciers met een compleet assortiment huidverbeterings- en haarverzorgingsproducten onder één naam, wereldwijd. Een professionele samenwerking creëren is onderdeel van wie we zijn. Samen, hand in hand, bereiken we een compleet beauty potentieel. Een totaal concept in skin care, hair care en ambience. Als onderdeel van ons wereldwijde netwerk maak je gebruik van continue stroom van cursusaanbod en online branding en ben je onderdeel van de Oolaboo familie.

 

De SMART aesthetics skin firming treatment richt zich op het vertragen van huidveroudering, verstevigen van de lederhuid door aanmaak van collageen en de ondersteuning na Botox- en/of filler injecties. De innovatieve behandeling met de SMART Aesthetics derma pro 5+ en producten zorgen ervoor dat de huid compacter, gelift en gevoed wordt en dat rimpels en lijntjes verminderen.

 

De Japanse gezichtsmassage zorgt voor een natuurlijke facelift. Deze massage is geïnspireerd op KOBIDO massagetechnieken. Deze eeuwenoude gezichtsmassage vindt haar roots in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Aanvullend wordt er een vitamine A ampul aangebracht die de huid een krachtige, direct zichtbare boost geeft. Met deze ultra luxe en huidverbeterende behandeling gebeurt er veel in de huid. Na afloop ziet de huid er compacter, gelift en stralender uit.

 

De duur van deze behandeling is 90 minuten.

Schermafbeelding 2023-05-16 122953.png

Ja, ik wil deze behandeling uitvoeren in mijn salon.

Dankjewel voor je interesse. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page