top of page

NIEUW: Morning dew hydra-active prebiotic 
treatment

Huidverbetering op het hoogste niveau voor jouw salon.

Oolaboo is ontwikkeld in overeenstemming met recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen, met weloverwogen grondstoffen van topkwaliteit, gemaakt met respect voor onze huid en gezondheid. Al onze treatments, zijn behandelingen welke verbeterend werken op de huidconditie. Dankzij de natuurlijke bio-actieve ingrediënten staat Oolaboo voor huidverbetering op het hoogste niveau.

 

Onze huidverbeteringsproducten, ook wel nutricosmedicals genoemd, bevatten zoveel mogelijk natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en zijn vrij van sulfaten, siliconen, minerale oliën en parabenen. Wij helpen jou en jouw cliënten graag bij de dagelijkse schoonheidsroutines met de beste behandelingen en producten.

Oolaboo is één van de weinige professionele leveranciers met een compleet assortiment huidverbeterings- en haarverzorgingsproducten onder één naam, wereldwijd. Een professionele samenwerking creëren is onderdeel van wie we zijn. Samen, hand in hand, bereiken we een compleet beauty potentieel. Een totaal concept in skin care, hair care en ambience. Als onderdeel van ons wereldwijde netwerk maak je gebruik van continue stroom van cursusaanbod en online branding en ben je onderdeel van de Oolaboo familie.

 

De Morning dew hydra-active prebiotic treatment is geschikt voor alle huidcondities, met name aanbevolen voor de vochtarme en eczeemgevoelige huid. Deze behandeling helpt een droge huid te herstellen en overgevoeligheid te verminderen. Door het natuurlijk prebioticum preBIULIN AGA wordt het huidmicrobioom weer in balans gebracht waardoor huidproblemen op een natuurlijke wijze worden opgelost. De massage met oosterse en westerse effl eurerende bindweefselgrepen, bereidt de huid voor op het optimaal opnemen van ingrediënten. Dit resulteert in een gevoede, goed doorbloede huidconditie met een natuurlijke glow.

 

De duur van deze behandeling is 60 minuten.

Oolaboo Morning dew treatment_edited.jpg

Ja, ik wil deze behandeling uitvoeren in mijn salon.

Dankjewel voor je interesse. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page