top of page

Maak als professional kennis met Oolaboo

Maak als professional kennis met Oolaboo!
Speciaal voor jouw salon hebben wij onze bestsellers samengesteld.  Probeer onze producten tegen een lage introductieprijs! 

Oolaboo kenningsmaking skin care

Wil jij kennis maken de bestsellers binnen nutricosmedicals? (PAKKET A)

De wipe off nectar is een 3-in-1-product: reinigingsmelk, make-up-verwijderaar en tonic in één samenstelling. Ideaal voor iedere huidconditie, zelfs de meest gevoelige.

De morning dew face cream  is speciaal voor de droge, gevoelige en eczeem-gevoelige huid. Dankzij een natuurlijk prebioticum worden de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, intact gehouden. Hierdoor wordt het huidmicrobioom weer in balans gebracht en worden huidproblemen op een natuurlijke wijze vermindert.


De beauty sleep face cream is een zachte rijke nachtcrème op basis van manukahoning, tomaatextract, avocado-olie, abrikozenpitolie en hyaluronzuur met antioxidante en beschermende eigenschappen, aanbevolen voor iedere huidconditie.

De SMART aesthetic skin firmer maakt de huid voller, stimuleert de aanmaak van collageen en vermindert rimpels. Dankzij een hydraterende structuur wordt de huid intensief gevoed en wordt de huidbarrière versterkt. De belangrijkste werkzame stof Bakuchiol, een plantaardig huidverzorgings-ingrediënt dat wordt verkregen uit de bladeren en zaden van de Psoralea corylifolia-plant. Bakuchiol is een plantaardig ingrediënt dat helpt bij het verminderen van tekenen van huidveroudering.

 

De SMART aesthetic ampoules, hydroxypinacolone retinoate is een nieuwe vorm van vitamine A. Net als alle vormen van Vitamine A stimuleert het de productie van hyaluronzuur en zorgt het voor de aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt zichtbaar steviger. 

 

Maak kennis met deze bestsellers en ontvang 25% korting op de inkoopprijs: nu samen van € 138,00 nu voor € 103,50 excl BTW.

Wil je kennismaken met onze super foodies bestsellers? (PAKKET B)

 

Deze Oolaboo beauty case is gevuld met:
AP|01: all purpose shampoo bottle 100 ml 
RC|02: replenish conditioner bottle 100 ml 
ESB|01: eco shampoo bar 70 gram 
TF|04: transform finishing spray 100 ml 
FCB|01: face cleansing bar 70 gram 
SM|06: smart multi-use oil 100 ml 
NR|01: no rinse hand gel 100 ml
CS|04: crisp salty spray 100 ml
BWB|01: body wash bar 70 gram

 

Bestel deze super foodies bestseller met korting op de inkoopprijs: van € 80,30 nu samen voor slechts € 49,95 excl BTW.

Shop set.png

Wil jij deze producten uitproberen? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de producten (vrachtkostvrij) zo snel mogelijk naar je toe komen.

I am Oolaboo.
Are you Oolaboo too?

Kies jouw pakket

Bestel hier jouw kennismakingspakket

Het door jou gekozen pakket komt zo snel mogelijk naar je toe. Je betaalt via een factuur.

bottom of page