top of page

Maak als professional kennis met Oolaboo

Speciaal voor jouw salon hebben wij onze bestsellers samengesteld. 

Probeer onze producten tegen een speciale introductieprijs! 

Oolaboo kenningsmaking skin care

Wil jij kennis maken met de bestsellers binnen nutricosmedicals?

De wipe off nectar is een 3-in-1-product: reinigingsmelk, make-up-verwijderaar en tonic in één samenstelling. Ideaal voor iedere huidconditie, zelfs de meest gevoelige.

De morning dew face cream  is speciaal voor de droge, gevoelige en eczeem-gevoelige huid. Dankzij een natuurlijk prebioticum worden de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, intact gehouden. Hierdoor wordt het huidmicrobioom weer in balans gebracht en worden huidproblemen op een natuurlijke wijze vermindert.


De beauty sleep face cream is een zachte rijke nachtcrème op basis van manukahoning, tomaatextract, avocado-olie, abrikozenpitolie en hyaluronzuur met antioxidante en beschermende eigenschappen, aanbevolen voor iedere huidconditie.

De SMART aesthetic skin firmer maakt de huid voller, stimuleert de aanmaak van collageen en vermindert rimpels. Dankzij een hydraterende structuur wordt de huid intensief gevoed en wordt de huidbarrière versterkt. De belangrijkste werkzame stof Bakuchiol, een plantaardig huidverzorgings-ingrediënt dat wordt verkregen uit de bladeren en zaden van de Psoralea corylifolia-plant. Bakuchiol is een plantaardig ingrediënt dat helpt bij het verminderen van tekenen van huidveroudering.

 

De SMART aesthetic ampoules, hydroxypinacolone retinoate is een nieuwe vorm van vitamine A. Net als alle vormen van Vitamine A stimuleert het de productie van hyaluronzuur en zorgt het voor de aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt zichtbaar steviger. 

 

Maak kennis met deze bestsellers en ontvang 25% korting op de inkoopprijs: nu samen van € 138,00 nu voor € 103,50 excl BTW.

Wil jij deze producten uitproberen? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat de producten (vrachtkostvrij) zo snel mogelijk naar je toe komen.

I am Oolaboo.
Are you Oolaboo too?

Skin care pakket

Bestel hier jouw kennismakingspakket

Het pakket komt zo snel mogelijk naar je toe. Betaling via een factuur.

bottom of page